Over Ons

Ons Team

Ons team bestaat uit een mix van BIG-geregistreerde artsen, verpleegkundige en medische studenten, een team met de leukste planner-dames en een gedreven managment team, bestaande uit managers en directeuren van verschillende zorginstellingen, thuiszorg-organisaties en zorg-bemiddelingsbureaus.

AsapTesten biedt een premium service waarbij onze testers bij u op locatie komen om u en/of uw medewerkers te testen. Hierdoor kan u vanuit het comfort van uw huis of kantoor getest worden. 

Ons specialisme ligt op de logistiek rondom het testen van grote groepen op locatie. Ons doel is om per klant maatwerk te leveren om u een zorgeloze testervaring te kunnen bieden, met de hoogste efficiëntie en accuraatheid!

Bedrijfs-werkplaats testen

Ons specialisme ligt op het testen van grote groepen op bedrijfslocatie. Wij komen eerst langs om het kantoor en de omgeving te bekijken om zo de logistiek rondom het testen zo goed als mogelijk in te kunnen richten. 

Vanwege de subsidie die is uitgegeven door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) kunnen wij momenteel GRATIS bij uw bedrijf komen testen. Zowel bij een uitbraak als preventief. 

 

Tests 

Onze testen zijn gevalideerd door het RIVM en met 228 bloedmonsters van patiënten van het Sint Franciscus Gasthuis &  Vlietland in Rotterdam tussen 17 maart en 10 april j.l.. Deze validatie is in samenwerking met het UMCU uitgevoerd.